Тройник и четворник

  • PDF

Тройник симетричен (на снимката от ляво) и четворник (вдясно): детайли от поцинкована ламарина с приложение във вентилационна инсталация, аспирация за отвеждане на замърсен въздух (едри дървесни частици и т.н.). Размерите може да бъдат по индивидуална заявка: диаметър, ъгъл, дължина, равнина.

Направа на детайли по индивидуална заявка.

  • PDF

При нас можете да почърате детайли от поцинкована или черна ламарина с нестандартни размери според индивидуалните ви нужди и изисквания.
Например: преход (редукция) ф180/ф160мм или коляно с по-голям радиус на закръгление.

 

 

 

 

 

 

 

Детайлите се изработват от ламарина с дебелина от 0,4 до 0,8мм. Може да бъдат прахово-полимерно боядисани с цвят от RAL каталога или да бъдат хромирани/никелирани.
Приложение: при изграждане на вентилационни инсталации; аспирации; за отвеждане на дим от печки, котли, камини; за водосточни тръби и други.

Очаквайте скоро - Европрофил Е20

  • PDF

Очаквайте скоро! Европрофил Е20 на цена 1,30лв./л.м. и ъгъл Е20 на цена 0,18лв./бр. без ДДС, собствено производство. Изберете производителя!

 

промоция inox

  • PDF

20% отстъпка за полутвърд въздуховод от неръждавейка с размери ф160, ф180 и ф225мм. Подходящ е за печки, котли, барбекю, абсорбатори и други.

 

Инфо

Производство на спироканали, правоъгълни въздуховоди - прави и фасонни, колена, нипели, преходи - симетрични и асиметрични, скоби, седла, щуцери, вентилационни решетки.

Контакти


Web : eurotherm-bg.com